Frisør Maribo

Brdr. Rölink sørger for at give dig en oplevelse du sent vil glemme, når du skal en tur til frisøren eller barberen. Selvom vi ligger i Nykøbing Falster, så er vi også din foretrukne frisør i Maribo. Hvis du er træt af kedelige og dårlige frisør oplevelser, så er vores unikke salon præcis det sted hvor du skal tage hen i Maribo. Vi har nemlig helhedsoplevelsen i fokus og sørger for at du både får den klipning der passer dig – og en behagelig og hyggelig oplevelse. Omgivelserne i salonen er autentiske, oldschool og skaber den unikke atmosfære som giver en perfekt oplevelse i frisørstolen.

Vi er uddannede af de bedste i branchen, så hos os kan du være sikker på et resultat der tilfredsstiller dit behov. Om det er en frisk ny frisure du ønsker dig, eller bare en standard tilpasning fordi håret er blevet for langt, så klarer vi opgaven og sørger for hyggen imens.

Har du nogen spørgsmål, omkring styling, produkter eller pleje, så kan du altid komme forbi salonen på Nykøbing F.

Leder du efter en frisør i Maribo, så tag turen til Brdr. Rölink istedet –  vi garanterer dig klipning i højeste kvalitet, og en helt unik atmosfære.

Læs mere om os og vores salon – din frisør i Nykøbing F og bestil din tid med det samme.

Book tid her